Over KWB Bel

Sinds 1955 staat KWB Bel voor een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten waar iedereen zich thuis voelt. Ontspanning, sport en activiteiten waar het gezin centraal staat, zijn onze voornaamste troeven, daarnaast willen we cultuur en vorming niet over het hoofd zien.

KWB Bel heeft als doel dat de mensen die in Bel komen wonen, zich op een korte tijd thuis voelen in ons gezellig landelijk dorpje en dat alle “Bellenaren” en “Inwijkelingen” één worden met elkaar.

KWB Bel beschikt daarvoor over een gedreven en enthousiaste ploeg van gemotiveerde bestuursleden die zich elke dag inzetten om diverse activiteiten te organiseren.

Activiteiten voor jong en oud. Activiteiten voor het hele gezin. Zowel nieuwe als jaarlijks terugkomende activiteiten zoals “de Belse Bierwandeling”, “Belhamelfeesten”, Openledenvergadering, Kaartavonden, Voetbal, natuurwandelingen, …

Denk je bij jezelf dat wil ik wel eens proberen, dat kan. We geven jullie daarom de mogelijkheid om gratis 3 maanden op proef lid te worden zodat je kan deelnemen aan onze activiteiten, pas daarna beslis je of je ook echt deel wil uitmaken van onze vereniging.

Kom gerust kennismaken tijdens één van onze activiteiten of contacteer ons via onderstaande knop.

vanwege,
Geert Van Loy – Voorzitter KWB Bel