Wandeling

Datum/Tijdstip
zondag 29 maart 2020
10:15 - 17:00


UPDATE: omwille van de verspreiding van het COVID-19 virus, zijn al onze activiteiten tot nader order afgelast. Dus ook deze activiteit zal niet plaatsvinden. Wij hopen op jullie begrip!

Onze jaarlijkse wandeling heeft dit jaar plaats op zondag 29 maart 2020 in de regio: Kempense Hoven. Dit is in de buurt van Zoersel en Halle.

We verzamelen om 10u15 aan onze kantine zodat we stipt om 10u30 gezamelijk kunnen vertrekken met de bus richting onze bestemming. De busrit wordt betaald door KWB Bel!
Zonder ongelukken arriveren we dan omstreeks 11:30 uur op ons vertrekpunt, Kasteeldreef 52, 2980 Halle-Zoersel.

Hier trakteren we jullie op een koffiekoek en koffie natuurlijk. Omstreeks 12:00 uur vatten we de wandeling van zo’n 13,8 km aan.
Halfweg houden we halt voor een drank- en plaspauze. Dit in een authentieke afspanning, namelijk in De Stroopop (zie foto).

Eenmaal terug aan ons vertrekpunt reserveren we de nodige plaatsen in Brasserie – Restaurant ‘de castelijnshoeve’ waar de liefhebbers iets lekkers kunnen eten. Om organisatorische redenen vragen we jullie bij de inschrijving jullie keuze uit de vier voorgestelde mogelijkheden al kenbaar te maken. Het staat iedereen ook vrij van niets te eten. De vermelde prijzen van de keuzemenu’s zijn uiteraard indicatief en kunnen licht afwijken. Betaling van eventueel gekozen menu’s gebeurt gewoon ter plaatse.

Inschrijven is verplicht via onderstaand formulier. We vragen aan de deelnemers wel een inschrijvingsprijs van 5 euro. Maar die 5 euro gaan jullie onder een of andere vorm dubbel en dik terugkrijgen. Ook deze 5 euro kan bij aanvang van de busrit ter plaatse betaald worden aan de kassier van dienst.

Inschrijven kan tot en met 21 maart.

Let op. In de nacht van zaterdag 28 maart op zondag 29 maart schakelen we over van het winteruur op het zomeruur. Zie dat je je niet verslaapt. De wandeling werd uitgestippeld door één van onze eigen leden, nl. Edwin Verreydt waarvoor nu al dank!