Teerfeest

Datum/Tijdstip
zaterdag 13 november 2021
19:00 - 23:59

Locatie
TEN HUIZE FOETS


OPGELET! GEWIJZIGDE LOCATIE -> TEN HUIZE FOETS IPV PAROCHIEZAAL BEL

INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN

Het bestuur van KWB Bel nodigt u en uw partner uit voor haar jaarlijks Teerfeest.

Omdat we vorig jaar ons 65-jarig bestaan niet mochten vieren, doen we dat dit jaar gewoon over voor ons 66-jarig bestaan.

Het teerfeest gaat dit jaar uitzonderlijk door Ten Huize Foets in Millegem op zaterdag 13 november 2021.

We starten met het aperitief vanaf 19.00 uur. Stipt om 19u30 worden we aan tafel verwacht voor een avond vol culinaire hoogtepunten.

Dit jaar worden we culinair verwend door traiteur Michel Foets. Zonder gans het menu te verklappen, kunnen we wel melden dat we die avond onder andere zullen kunnen genieten van gelakte eend, huisbereide Gravad Lax, in kreeftenolie gewokte zeewaterscampi, gegrilde pladijs, hertenhaas, parelhoensuprème “Fine Champagne” en nog vele andere lekkere gerechtjes. Afsluiten doen we met een waar dessertenfestival terwijl de DJ ervoor zal zorgen dat ook de dansbenen overuren zullen draaien.

Inschrijven kan via onderstaand formulier ! 

Gebruik van het Covid Safe Ticket en mondmasker
Het is nog maar sinds enkele dagen duidelijk voor iedereen voor welke activiteiten een Covid Safe Ticket vereist is. Aangezien op ons teerfeest enkel personen toegelaten zijn die uitgenodigd zijn door KWB Bel en zich bovendien ook nog op voorhand dienen in te schrijven, valt ons teerfeest onder de regelgeving van private bijeenkomsten en dienen we bijgevolg geen Covid Safe Ticket te hanteren. De horeca-regels gelden dus niet voor dergelijke private bijeenkomst, zelfs al vindt deze plaats in een horeca-inrichting. Bijgevolg is het dragen van mondmasker en het respecteren van social distancing regels niet verplicht. Uiteraard is iedereen vrij om wel een mondmasker te dragen indien gewenst.

Tot binnenkort,

bestuur van KWB Bel