Bierwandeling

Datum/Tijdstip
vrijdag 13 maart 2020
18:30 - 20:00

Locatie
Parochiezaal Geel-Bel


Voor het 9de jaar op rij organiseren wij op vrijdag 13 maart 2020 reeds de Belse Bierwandeling doorheen de Belse Bossen. Ook dit jaar hebben wij enkele heerlijke bieren uitgekozen waar u van kan genieten samen met aangepaste amuses.
Afsluiten doen we naar goede gewoonte in de parochiezaal. Nagenieten van de wandeling én van alle bieren kan in de parochiezaal waar u volgens de traditie ook nog friet met stoofvlees krijgt.

Het vertrekuur van de wandeling is vrij te kiezen tussen 18u30 en 20u.

Dus indien u er opnieuw zin in heeft, wacht dan niet te lang om uw ticket te kopen. Om organisatorische redenen zijn ook dit jaar de tickets voor de Bierwandeling beperkt in aantal deelnemers .

Volzet is volzet!

Ticket prijzen:

  • €20 = standaard ticket
  • €18  = uitsluitend voor KWB-leden op vertoon van je lidkaart

Indien u meerdere tickets aanschaft, zal u slechts 1 toegangsbewijs toegestuurd krijgen in de bevestigingsmail. Dit toegangsbewijs dient u mee te brengen op de dag van de bierwandeling en dit is meteen geldig voor alle ingeschreven personen. U dient zich slechts 1x aan te bieden bij de onthaalstand op 13/3. U ontvangt dan onmiddelijk al het nodige voor alle personen die u inschrijft.

Betaling van de tickets dient onmiddelijk online te gebeuren.

 

UPDATE 8/2 10U25:  DE BIERWANDELING IS REEDS UITVERKOCHT !!!

 

U KAN ZICH VIA ONDERSTAAND FORMULIER WEL NOG OP DE WACHTLIJST PLAATSEN